Referenties

 • Yvon van Houdt
  Directeur at MEE NL, de coöperatie van 20 MEE organisaties met één doel; Meedoen mogelijk maken.
  May 5, 2017, Yvon was a client of Yvette’s
  Yvette heeft bij de NVVK als interim secretaresse gewerkt. Ze is geknipt voor dit werk. Yvette is professioneel, krijgt snel inzicht in een geheel nieuwe situatie, heeft een hoog werktempo maar blijft altijd zorgvuldig, houdt overzicht en straalt rust uit, ook op hectische momenten.

 • Carina Wernert
  Owner, Baas & Beest
  August 1, 2016, Carina was a client of Yvette’s
  Dankzij Yvette heb ik zowel zakelijk als prive een hoop op orde gekregen. Dit scheelt me een hoop tijd en geeft veel meer rust. Ze heeft veel tips en tricks gegeven om mijn werk beter te structureren. Nu is het alleen nog een kwestie van bijhouden.

 • Mirjam Robart
  Directeur
  January 3, 2015, Mirjam was a client of Yvette’s
  Ik heb het genoegen om al geruime tijd zeer intensief met Yvette samen te werken. Yvette is een zeer gewaardeerde collega die haar vak goed verstaat. Zij is de spin in het web binnen onze organisatie en heeft dienstverlening hoog in het vaandel staan. Yvette is van nature een harde werker, die niet alleen haar verantwoordelijkheden richting collega’s en Pit kent, maar deze ook op de goede momenten weet te nemen.
  De sociale houding richting klanten, leveranciers en collega’s i.c.m. haar kwalitatieve en professionele ondersteuning, maken Yvette een zeer prettige collega om mee te werken. Namens alle collega’s van Pit hopen we nog vele samenwerkingen tegemoet te gaan. Dank Yvette!

 • Kees Boot
  Owner/managing partner BOOT+BOOT
  November 21, 2013, Kees managed Yvette directly
  Ik heb het genoegen gehad een aantal jaren te mogen samenwerken met Yvette. Yvette is een doortastend manager met oog voor de mens, pro-actief, zelfstandig opererend, open voor feedback, een ware professional. Zeer aanbevelenswaardig.

 • Max Hubner
  Managing Director Novagraaf Netherlands
  October 31, 2013, Max was senior to Yvette but didn’t manage directly
  Ik heb Yvette in de jaren dat zij ons directieteam runde leren waarderen als een echte pro-actieve directiesecretaresse. Zij weet als geen ander hoe om te gaan met de belangen bij de ondersteuning van een team. Zelfs in hectische tijden stond zij garant voor de noodzakelijke borging van termijnen. Betrouwbaar, oprecht en pro-actief kenmerken haar persoonlijke stijl van werken. Ook het organiseren van evenementen heb ik altijd met een gerust hart aan haar over gelaten. Daarbij speelt de omvang voor haar geen enkele rol. Een doortastende betrouwbare rots in de branding. Die zich snel systemen en processen eigen maakt, maar vooral door haar openheid makkelijk in past bij veel plekken binnen een organisatie. 

 • Marcel van der Linden | Finance Director
  Finance Director at USG Legal, USG Finance and USG Marketing, Communication & Sales
  October 29, 2013, Marcel was senior to Yvette but didn’t manage directly
  Yvette fungeerde als spin in het web. Zij weet zaken goed en geruisloos te regelen en hield ook mij bij de les als dat nodig was. Naast het bieden van ondersteuning op het secretariële vlak heeft Yvette voldoende bagage om ook mee te denken en doen over zaken als procesmanagement en kwaliteit. Yvette is een leuk en sociaal mens, erg plezierig om mee samen te werken. 

 • Karin Korstanje
  Managing Director bij CED Cross Border Claims International
  September 23, 2013, Karin managed Yvette directly
  In de tijd dat ik met Yvette samenwerkte was het een feest om haar zaken uit handen te geven want ze regelde het gewoon iedere keer weer fantastisch. Yvette is erg dienstverlenend, pro-actief, subtiel en heeft oog voor details. Deze Werkman kan werken en is bovenal een geweldig warme vrouw!

 • Jan Blok
  National accountmanager beveiliging
  September 23, 2013, Yvette worked with Jan in the same group
  Yvette is een zeer gewaardeerd collega geweest, welbespraakt en zeer sociaal. Wist kort en krachtig in positieve zin haar mening te geven, dit gold zowel intern als richting haar externe medewerkers. Was stipt in haar werkzaamheden en klanten zagen haar graag langs komen. Had verder veel kennis van "de branche" en bracht dit ook over aan haar directe collega's. See less

 

Schrijf een reactie: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle reacties

Nieuwe reacties

20.12 | 16:12
Contact heeft ontvangen 1
20.03 | 14:57
Home heeft ontvangen 1
Je vindt deze pagina leuk