Referenties

 

Yvon van Houdt
Directeur at NVVK, vereniging voor schuldhulpverlening en sociaal bankieren
May 5, 2017, Yvon was a client of Yvette’s

 

Yvette heeft bij de NVVK als interim secretaresse gewerkt. Ze is geknipt voor dit werk. Yvette is professioneel, krijgt snel inzicht in een geheel nieuwe situatie, heeft een hoog werktempo maar blijft altijd zorgvuldig, houdt overzicht en straalt rust uit, ook op hectische momenten.

 

 

Carina Wernert-de Graaf
Owner, Andy's dierensuper

Dankzij Yvette heb ik zowel zakelijk als prive een hoop op orde gekregen. Dit scheelt me een hoop tijd en geeft veel meer rust. Ze heeft veel tips en tricks gegeven om mijn werk beter te structureren. Nu is het alleen nog een kwestie van bijhouden.

August 1, 2016, Carina was Yvette's client


Mirjam Robart
Innovatieve ondernemer en arbeidsmarktspecialist

 “Ik heb het genoegen om al geruime tijd zeer intensief met Yvette samen te werken. Yvette is een zeer gewaardeerde collega die haar vak goed verstaat. Zij is de spin in het web binnen onze organisatie en heeft dienstverlening hoog in het vaandel staan. Yvette is van nature een harde werker, die niet alleen haar verantwoordelijkheden richting collega’s en Pit kent, maar deze ook op de goede momenten weet te nemen. 


De sociale houding richting klanten, leveranciers en collega’s i.c.m. haar kwalitatieve en professionele ondersteuning, maken Yvette een zeer prettige collega om mee te werken. Namens alle collega’s van Pit hopen we nog vele samenwerkingen tegemoet te gaan. Dank Yvette!” 

January 3, 2015, Mirjam was Yvette's client

Max Hübner
Director Corporate Legal and Tax at PGGM

Ik heb Yvette in de jaren dat zij ons directieteam runde leren waarderen als een echte pro-actieve directiesecretaresse. Zij weet als geen ander hoe om te gaan met de belangen bij de ondersteuning van een team. Zelfs in hectische tijden stond zij garant voor de noodzakelijke borging van termijnen. Betrouwbaar, oprecht en pro-actief kenmerken haar persoonlijke stijl van werken. Ook het organiseren van evenementen heb ik altijd met een gerust hart aan haar over gelaten. Daarbij speelt de omvang voor haar geen enkele rol. Een doortastende betrouwbare rots in de branding. Die zich snel systemen en processen eigen maakt, maar vooral door haar openheid makkelijk in past bij veel plekken binnen een organisatie.

October 31, 2013, Max managed Yvette indirectly at USG Legal Professionals (voorheen USG Juristen)  
 
Marcel van der Linden
Finance Director at USG Legal, USG Finance and USG Marketing, Communication & Sales

Yvette fungeerde als spin in het web. Zij weet zaken goed en geruisloos te regelen en hield ook mij bij de les als dat nodig was. Naast het bieden van ondersteuning op het secretariele vlak heeft Yvette voldoende bagage om ook mee te denken en doen over zaken als procesmanagement en kwaliteit. Yvette is een leuk en sociaal mens, erg plezierig om mee samen te werken.

October 29, 2013, Marcel managed Yvette indirectly at USG Legal Professionals (voorheen USG Juristen)

Karin Korstanje
Chief Legal Business at DAS

In de tijd dat ik met Yvette samenwerkte was het een feest om haar zaken uit handen te geven want ze regelde het gewoon iedere keer weer fantastisch. Yvette is erg dienstverlenend, pro-actief, subtiel en heeft oog voor details. Deze Werkman kan werken en is bovenal een geweldig warme vrouw!

September 23, 2013, Karin managed Yvette at USG Legal Professionals (voorheen USG Juristen)

Kees Boot
CFO at Humares

Ik heb het genoegen gehad een aantal jaren te mogen samenwerken met Yvette. Yvette is een doortastend manager met oog voor de mens, pro-actief, zelfstandig opererend, open voor feedback, een ware professional. Zeer aanbevelenswaardig.

November 21, 2013, Kees managed Yvette at USG Legal Professionals (voorheen USG Juristen)

Veronika Teunissen
Union Official at FNV Bondgenoten

Slim, oplossingsgericht, flexibel, een mens-mens, ruim voldoende humor en relativeringvermogen, ambitieus en leergierig, zijn wat mij betreft de meest kenmerkende goede eigenschappen van Yvette. Deze eigenschapen in combinatie met haar kennis, maken haar tot een persoon, die breed inzetbaar is. Slechte eigenschappen, die heeft ze vast ook wel, maar die zijn mij niet opgevallen. Ik heb met Yvette samen bij Consolid gewerkt, waar ik haar direct leidinggevende was. Onze samenwerking kenmerkte zich door collegialiteit en is uitgegroeid tot een vriendschap.

Ik ben blij, dat Yvette eindelijk de stap genomen heeft om zelfstandig te werken. Op deze manier kunnen veel meer bedrijven gebruik maken van haar kwaliteiten. Ik wens Yvette veel succes en verwacht dat ze vele tevreden klanten zal hebben.

Oktober 27, 2013, Veronika managed Yvette at Consolid

Jan Blok
National accountmanager beveiliging

Yvette is een zeer gewaardeerd collega geweest, welbespraakt en zeer sociaal. Wist kort en krachtig in positieve zin haar mening te geven, dit gold zowel intern als richting haar externe medewerkers. Was stipt in haar werkzaamheden en klanten zagen haar graag langs komen. Had verder veel kennis van "de branche" en bracht dit ook over aan haar directe collega's.

September 23, 2013, Jan worked directly with Yvette at Consolid

 

Schrijf een commentaar: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle commentaren

Nieuwe commentaren

20.12 | 16:12
Contact heeft ontvangen 1
20.03 | 14:57
Home heeft ontvangen 1
Je vindt deze pagina leuk